Hap&Tap Magazine

<<|

KerstCircus Etten-Leur verwarmt het publiek 

Wat is er mooier dan de dagen rond Kerst samen met familie of vrienden door te brengen en te genieten van samenzijn, tradities en humor? Vast herkenbaar voor velen in dit bijzondere jaar. KerstCircus Etten-Leur is een mooie aanvulling en invulling voor dit genieten. Aan het eind van het jaar strijkt ze voor haar zevende editie van 23 december 2021 tot/met zeker 2 januari 2022 weer neer in het Brabantpark in Etten-Leur. U bent als hooggeëerd publiek meer dan welkom voor deze wederom unieke voorstelling. We spraken Kevin van Geet, jongste circusdirecteur van Europa, over de voorstelling waar humor een belangrijke plaats inneemt.

Kerstcircus

“De voorstelling en de voorbereidingen zijn klaar, nog een paar kleine puntjes op de i. Bij het samenstellen zoeken we altijd naar de juiste balans”, vertelt Kevin wanneer we vragen naar zijn plannen. “Dit jaar hebben we veel humor verweven in ons programma. Samen met artiesten en dieren zijn dit de drie pijlers voor een aantrekkelijk opgebouwde voorstelling”. 
“Lachen en zorgen vergeten, even onderuit mogen zitten en kijken naar een kwalitatief goede, leuke en gezellige voorstelling. En natuurlijk ontbreekt de spanning niet!”. Dat de gehele voorstelling begeleid wordt door een live zeskoppig orkest, onder leiding van Vincent van Lent, maakt het traditionele circusgevoel compleet. 

NIEUW VOOR NEDERLAND 

Het is de kunst is om elk jaar weer iets nieuws te brengen. En daar is Kevin met deze voorstelling met artiesten uit vijf verschillende landen wederom in geslaagd. Achter de schermen wordt er met ruim veertig personen gewerkt. En nagenoeg alle acts zijn nieuw voor Etten-Leur en Nederland.   |>>

Kerstcircus
Kerstcircus

BEWEGENDE LOCATIE

Het programma brengt een variatie aan dieren, humor en artistieke nummers. Zo is er naast het hondennummer met tien Tibetaanse terriërs een act met tien geiten en een hond in Tirolerstijl. Gebracht met liefdevol enthousiasme voor mens en dier. Een trampolinenummer van Brad Garcia, eerder bekroond met de publieksprijs. Een hoelahoepnummer met moderne dans door Sarah Florees. Met behulp van je voeten jongleren op een eenwieler? Dat is de kunst die Francesco Fratellini voor u in de piste beheerst. Voor de beloofde humor en lach zijn de Rivelinos clowns verweven in de voorstelling. Het absolute hoogtepunt van de sterke artistieke setting is het luchtpersch nummer van Duo Fossett uit Hongarije. “De moeilijkheidsgraad van dit mondhangnummer is spectaculair en dat voel je”, sluit de jongste circusdirecteur van Europa zijn kijkje in de voorstelling af.
“In een goede circusvoorstelling is plaats voor elke emotie en de balans hierin”, vertelt Kevin wanneer we toegeven bij zijn verhaal verschillende emoties te voelen. De kriebels in je onderbuik, de ontroering die je even laat slikken, het tintelende kippenvelmoment in je nek en de niet te stoppen lust om mee te klappen. Ze mogen er allemaal zijn.

Geniet deze periode rond de Kerst samen met familie en vrienden in het KerstCircus! Kaarten zijn er in verschillende prijsklassen en zowel voor dag- als avondvoorstellingen.
Nu in de voorverkoop via de website. Gebruik de kortingscode HAPTAP21 voor 3 euro pp korting bij uw online aankoop.  
 

Facebook @kerstcircusetten-leur

TEKST: LEN POPPELAARS

DEEL DEZE PAGINA!