aanbevolen ...

Lees hieronder een aantal artikelen uit ons laatste nummer.

NUMMER 9 / 2021

DE BELGISCHE KEUKEN

Uit de rubriek; Buitenlandse keukens onder de loep

In de Belgische keuken wordt bij voorkeur gebruikgemaakt van regionale en seizoensgebonden ingrediënten, zodat er in dit relatief kleine land toch aanzienlijke regionale verschillen in de nationale keuken bestaan.

BONNIE ST. CLAIRE

Interview over haar carrière en onthullende boek

Na vele ups en downs in haar inmiddels 71-jarige leven, waarin ook haar drankgebruik een rol speelde, heeft ze haar biografie geschreven. Met drank heeft ze definitief afgerekend, maar met de muziek nog lang niet!

RESTAURANT ZUYD IN BREDA

Creatief voor, tijdens en na Corona

Take away is voor restaurant Zuyd niet meer weg te denken maar het hart van de zaak blijft natuurlijk het restaurant. En daar ga je - als het even kan - heen voor een avondvullend programma.

Jouw verhaal ook op deze pagina?

Neem dan contact met ons op!
+31 76 888 1417

+31 76 888 1417

info@hapentap.nl

info@hapentap.nl